website statistics
GROM

Куманово и Бања Лука во силна пријателска врска

Градоначалникот на Куманово Зоран Дамјановски и секретарот на Општината Валентина Алексовска, присуствуваа на одбележување на Денот на Бања Лука.

Повеќе →


Kvatro
Kvatro
Црвен Крст15°C

Влажност: 88%

Притисок: 1009mb


  1. чет. 24 апр 12°C / 22°C
  2. пет. 25 апр 12°C / 20°C
  3. саб. 26 апр 9°C / 18°C
  4. нед. 27 апр 9°C / 16°C

И ова е Куманово